пʼятницю, 8 травня 2020 р.

                                                                             Усе бере від Матері початок …





Мама! Найдорожче слово в світі 
Де б не був ти, що б ти не робив. 
Назавжди вона твій шлях освітить 
Ніжним серцем, відданим тобі!
 І сняться часто зорі голубі
 І мама на порозі біля хати. 
За все, що маю, мамо, дякую тобі!
   За все , що маю і що буду мати!


           У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка - природа, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець  ледь – ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя  - Свято Матері, а ще святкуємо й дуже важливе споріднене свято – День сім’ї.
                                  Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра Жінка – матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим ! А наша любов до Матері – безмежна та вічна !    
                        Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами.І не випадково - від того на скільки шанується в державі жінка,яка виховує дітей ,можна визначити ступінь культури  й благополуччя суспільства.Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
                           Вітаємо дорогих мам з їх святом .Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи,терпіння,любов і відданість.                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Нехай цвіте моя земля» (до дня довкілля) «Усі ми пасажири одного корабля, що називається Земля. Піклуючись про планету, ми автоматично ...

Популярні публікації