вівторок, 13 лютого 2024 р.

Акція

«  Подаруй бібліотеці українську книгу»


        14 лютого -Міжнародний день дарування книг. Це добровільна ініціатива започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур ,спрямована на підвищення  інтересу та доступу до книг і бібліотек.

        З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга.  Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати. Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть.

            Вже не перший рік  Ставківська бібліотека  проводить постійну доброчинну  акцію   «  Подаруй бібліотеці  українську книгу». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець, та дуже приємно, що серед наших читачів так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу. Передати книгу в дар бібліотеці-значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки. Багато користувачів нашої бібліотеки приносять чимало цікавої, потрібної літератури. Робимо добро — і на душі стає тепло і приємно.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Чорнобиль немає минулого часу» (день Чорнобильської трагедії)      26 квітня 2024 року виповнюється 38 років, як людство зіштовхнулося ...

Популярні публікації