пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

 

       Цифрова освіта в бібліотеці


          Під час війни цифрові навички допомагають знайти віддалену роботу, підвищити свою кваліфікацію або ж здобути нову. Завдяки цифровим навичкам можна отримувати державні послуги онлайн, якісно полегшити щоденне життя, економити час, впевнено та безпечно користуватися соціальними мережами та Інтернетом. Цей формат допомагає перетворити бібліотеку із сховища книг, що видаються для читання на певний термін, в епіцентр культури і творчості, у відкритий простір для розвитку особистості.
        Ставківська бібліотека філія продовжує навчання на національній освітній платформі" Дія. Цифрова освіта". Користувачі бібліотеки переглянули освітній серіал на тему: " Як захиститися від фейків і дезінформації".  


 


     Переглянувши серіал, учасники навчилися, як безпечно користуватися інтернетом, розпізнавати дезінформацію та отримувати користь від сучасних технологій. По завершенню навчання, відповівши на тестові запитання після кожної серії та пройшовши фінальне тестування, кожен отримав іменний електронний сертифікат.
     Тож це та сфера, яку треба розвивати, і той напрям, в якому необхідно працювати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Чорнобиль немає минулого часу» (день Чорнобильської трагедії)      26 квітня 2024 року виповнюється 38 років, як людство зіштовхнулося ...

Популярні публікації